mandag den 30. august 2010

En vinder

Nu har jeg trukket en vinder af min tredje give away.


Vinderen er...

... Helene, der har bloggen Når genbrug bliver guld. Tillykke til vinderen og tusind tak til Jer, der ville lege med!

Helene, skriv en besked herunder med din mailadresse, så kan jeg få din adresse og sender fluks din gave afsted :)

mandag den 23. august 2010

Seneste genbrugsfund

Da jeg forleden besøgte en veninde i Århus gjorde jeg et rigtigt fund i hendes lokale genbrugsforretning.

Mellem en masse hæklede sager og andre duge fandt jeg nemlig denne skønne dug med Bjørn Wiinblads tegninger.I søndags havde jeg også heldet med mig, da jeg var på loppemarked. Her fandt jeg nemlig et nyt sofabord - noget jeg længe har ledt efter. Det er lige den stil jeg har søgt.

Jeg fandt også lidt nyt fajance - et par små kagetallerkener fra stellet "Sonja", nogle underkopper til "Confetti"-stellet og en enkelt "Lise"-tallerken - alle fra Aluminia. En skøn mintgrøn kande fra Melitta måtte også med hjem. Jeg har i mange år samlet på porcelæn og fajance, så samlingen er ved at være ret omfattende. Jeg elsker at dække bord til fx. fødselsdage med alle de fine ting.


Som I ser står tingene på det nye bord. Og mon ikke det er æbleblomster, der er malet på kaklerne? Det vælger jeg at tro indtil jeg får et bedre bud ;)

Endelig fandt på loppemarkedet en skøn lille hættetrøje i frotté med blomster. Den er allerede taget i brug...


Hav en dejlig aften!

søndag den 22. august 2010

Nye stoffer

Jeg har på det seneste udvidet samlingen med endnu flere skønne stoffer.Især er jeg vild med det brune og orange stof og kløverstoffet. Skulle nogen have sidstnævnte i en anden farvekombination og lyst til at bytte med lidt af mit røde, vil jeg meget gerne det.Nogle af dem bytter jeg muligvis gerne med, hvis du lige har noget jeg "mangler" og der ryger muligvis nogle
i blogbutikken på et tidspunkt.

Derudover har jeg også gjort et par rigtigt gode loppefund, som jeg må vise her en af de kommende dage.

Ønsker en god start på en ny uge!

fredag den 20. august 2010

Give away: Musselmalet helblonde

Endelig har jeg fundet den helt rigtige ting til den give away jeg for efterhånden lang tid siden annoncerede i anledningen af at jeg havde rundet 100 faste læsere.Gaven, som den heldige vinder får er en underkop fra Royal Copenhagen i musselmalet helblonde. Jeg syntes at et loppefund var på sin plads, da en af de ting bloggen omhandler netop er loppefund.

Underkoppen er helt perfekt til for eksempel et stykke kage til kaffen eller et stearinlys. Jeg bruger dem også altid til smør til fødselsdage.

Reglerne er som sædvanligt:
- 1 lod for en kommentar herunder
- 1 lod for fast læser
- 1 lod for link med billede (eller et indlæg)

Vinderen trækker jeg på min fødselsdag mandag den 30. august eller snarest derefter :)

mandag den 16. august 2010

Blogleg: 10 om mig

Jeg er blevet tagget af Julia i bloglegen, hvor man skal fortælle 10 ting om sig selv. Tak for tagget :)

Jeg skal sende legen videre, men min fornemmelse er, at den har været vidt omkring, hvorfor jeg springer over. Skulle du ikke have fået tagget og har du lyst at lege med, må du endelig give dig i kast med det!

fredag den 13. august 2010

Sød gave

Julia skrev forleden på min blog at hun havde fundet noget til mig med børnemotiver og ind ad døren kom i går dette søde pudebetræk med Bambi og det superfine kort. Tusind tak, Julia! Blev rigtigt glad for din betænksomhed :)Kortet hænger nu og pynter på min opslagstavle og stoffet venter på det helt rigtige projekt.


Julia har også tagget mig i en blogleg og jeg pønser på at afsløre sider af mig, I ikke kender...

Hav en dejlig dag!

torsdag den 12. august 2010

Er du på vandfarver?

På min vej igennem gemmerne fandt jeg forleden disse fine gamle æsker med vandfarver i, som jeg købte på et loppemarked for et par år siden. Synes at motioverne er herlige og måtte dele dem med jer. Det lader til at der sker ting og sager, når man maler med vandfarver...

onsdag den 11. august 2010

Sommerfugle og fornyelse af klapvogn

Det er ikke blevet til de store loppefund på det seneste, men et par ting har fundet vej herhjem - blandt andet disse to ting med sommerfugle.


Dynebetrækket har min mor fundet til mig i en genbrugsforretning. Thore nuppede det, da jeg var ved at tage billeder til bloggen - så tog jeg selvfølgelig billeder af ham i stedet ;) Dåsen er fra søndagens loppemarked - synes den er sjov med sine jordbær, kirsebær og sommerfuglen selvfølgelig...

I dag fik jeg syet lidt på min lånte symaskine. Jeg lavede en ny dims til at sætte på den pind i klapvognen, der er foran barnet, da den gamle var lidt slidt. Den er syet af brunt babyfløjl og retrostoffer med bølgebånd. I midten er der pladevat og så kan den åbnes med lynlåsen. Det er en nem måde at skabe lidt fornyelse på i en ellers sort og kedelig - men til gengæld meget praktisk - klapvogn. Jeg er meget godt tilfreds med resultatet på trods af de skønhedsfejl der er.

I får også lige et billede af Thore, der på besøg hos noget familie hoppede op i en stor tom havekrukke. Endelig er her et billede af nogle stencils med sommerfugle, som jeg så i Oslo, da Stinus og jeg var på smuttur dertil med færge for et par uger siden. I får flere billeder fra den tur ved lejlighed.

Ønsker en dejlig aften!

fredag den 6. august 2010

Svaler

Tallerken på væggen i køkkenet, svaleørestikkere, turkisgrønne porcelænssvaler i stuen, lyserøde svaler i badeværelset, tændstikæske fra Spanien, detalje fra tallerken.
På det seneste har vi fået lidt svaler på væggene herhjemme og jeg fandt også et par stykker andre steder. Jeg har langt om længe fået hængt den fine gamle tallerken med svaler op i køkkenet og fået købt de skønne porcelænssvaler, som jeg har haft et godt øje til i årevis. De lyserøde passer godt ind i det mørke badeværelse vi har og de grønne pryder væggen i stuen.

God weekend!

søndag den 1. august 2010

Thores 2-års fødselsdag

I den forgangne uge har Thore rundet de 2 år, og det blev fejret med familie og venner i søndags og med børn og voksne fra vuggestuen på selve dagen. Det har været superhyggeligt at se hans glæde og opleve ham forstå konceptet fødselsdag lidt bedre end sidst.

Lagkagen indeholdt udover ribs og solbær fra haven blandt andet creme, flødeskum og jordbær. Mums!

Derudover bød søndagens kagebord på kajkager, pastelfarvede cupcakes og honningkager med ansigter - så de lignede "tubbykager". Thore går ret meget op i Teletubbies for tiden, hvorfor yndlingsgaven selvfølgelig også var den gule teletubby Laa-Laa. Jeg glemte rent at forevige de andre kager men planlægger at vise jer et glimt fra sidste års kagebord, som udover de evigt tilbagevendende pastelfarvede cupcakes også bød på andre herligheder... Thore fik udover en løbecykel også en dukkeseng af os, hvor han nu kan putte dukken, Laa-Laa eller hvem han har lyst til.

Derudover fik han blandt andet nogle Lotte- og Totte-bøger, som han allerede elsker at høre, nogle Schleich-dyr til bondegården, en bil og en værktøjskasse.

Og endelig fik han af sin ven Vitus en kasse med modellervoks og redskaber. De to drenge syntes selvfølgelig, at den skulle indvies straks. Thore mente åbenbart, at koen manglede en ekstra plet, så den fik en af sort modellervoks.

God aften!
 
Related Posts with Thumbnails